miércoles, 16 de mayo de 2007

Quanta gana tens, Esther?

Esther: Normal.

Aquesta frase era un desafiament diari a l'hora de cuinar el sopar. Quina quantitat representa "normal"? Està clar que entre molta i poca, però és una mica relliscós, aquest terme. Doncs bé, gràcies a Internet he trobat la solució per quan la meva germana gran vingui a dinar o sopar a casa meva. Una vaixella amb mapes. Unes línies delimiten el que serien les quantitas de molta gana, poca gana i una gana moderada. S'han acabat les angoixes!

[Via Cocinalia]

4 comentarios:

María, a secas dijo...

Ostras, qué chula! Hace unas semanas descubrí tu blog y ahora estoy enganchada, compartimos muchos vicios. Solo quería hacerme visible y darte las gracias. Un placer, ánimo y que no decaiga.

María, a secas

bravecoast dijo...

No veo que tenga tamaño "Bravecoast XXL" :(

iris dijo...

Hola María, a secas:
Después de tu comentario me he quedado con la boca abierta. Me hace mucha ilusión pensar que gente que no conozco me pueda leer y le interese mínimamente lo que escriba.
Gracias por tus ánimos y espero que el blog no te decepcione

esther dijo...

UOOOOOOOO! Això és un honor! Et prometo que no ho feia amb mala llet, és que senzillament tenia sempre la mateixa gana i era "normal". Ara com ningú no em pregunta, pues no hi ha problema. Però en serio tens aquests plats o només és una cosa que has descobert?????