viernes, 4 de mayo de 2007

Aznarada

Així com a Catalunya fem servir la paraula "maragallada" quan l'ex president deixa anar una de les seves, a tot l'estat podríem fer servir la paraula "aznarada" quan l'ex president espanyol no és que deixi anar una de les seves sinó que directament es queda a gust.

Suposo que ja tots heu sentit les declaracions que ha fet respecte les campanyes de trànsit. És clar que tothom té la seva opinió sobre les mesures que fa servir la DGT per mirar de reduir els accidents de trànsit. Cert que algunes coses són discutibles (oi, Gabri?), però la taxa d'alcohol jo crec que és bàsica perquè així com hi ha persones que encara que no estigués penat conduir sota els efectes de l'alcohol no ho farien, hi ha d'altres que encara que anessis de pet a la presó ho seguirien fent. I ja no és pel mal que es puguin fer a ells mateixos sinó per la quantitat de gent que mor a les carreteres per culpa d'aquests energúmens, i a sobre després surten totalment il·lesos.

És per destacar que aquest senyor cobra un sou vitalici que paguem tots de la nostra butxaca. Per què serà que els presidents quan deixen el poder es creuen amb el dret de dir qualsevol cosa? No m'estranya que les associacions de víctimes per accidents de trànsit es sentin tan ofeses...

No hay comentarios: