viernes, 15 de junio de 2007

El Bloc del JimBotó

Aquests dies no he actualitzat pas gaire perquè he posat les banyes al piesraros, m'he ocupat d'un altre blog que des de dilluns administro, el Bloc del JimBotó. És el blog del Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, i vol ser un punt de trobada per a tots els professionals que treballem en biblioteques per a infants, amb la literatura infantil o senzillament per a curiosos interessats en el tema; esperem que també serveixi com a motor de cerca per a activitats i informació.


M'ha donat força feina perquè l'administro amb la plataforma WordPress i no l'havia fet servir mai. Espero portar-ho bé i agradi a tothom... De moment estic contenta. El vam inaugurar dimecres i en poc menys de dos dies ja tenim vora les 1000 visites.


2 comentarios:

sfer dijo...

Crec que mai no t'ho podrem agrair prou, això que fas... Merci merci merci!

T'he d'enviar un parell de trucs per incloure al bloc (els últims comentaris + les estadístiques, bastant més fiables que només un comptador de visites), cosa que prometo fer un dia d'aquesta setmana.

Ànims!!

Anónimo dijo...

Ei, doncs moltíssimes gràcies perquè volia investigar més, però no tinc prou temps...