lunes, 25 de diciembre de 2006

El viatge de l'emperador


Portava molt temps dient que volia veure aquest documental i ahir TV3 em va donar la millor excusa, seure al sofà i veure'l per la tele, sense haver de llogar-lo al videoclub, ni pagar una entrada al cinema...
Vaig trobar que era molt interessant veure com el mascle es queda guardant l'ou i la femella surt a buscar el menjar per al petit.
També em va copsar que tinguessin aquesta resistència tan forta a les inclemències de la natura i que poguessin estar 4 mesos sense menjar, aguantant fins que arribava la parella per cuidar el petit i marxar llavors al mar per menjar.
Trobo que va estar molt interessant. L'heu vist? Joel, tu, amb el que t'agraden els pingüins, sí, no?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

pues no, no la he visto. puede estar interesante porque los pinguinos fueron por mucho tiempo los grandes desconocidos, unos seres que me fascinan desde que vi el videoclip Oxygen y tambien Mary Poppins. y siempre me han parecido divertidos. la mania con los pinguinos tambien viene de mis años de camarero.
en la facultad los dibujaba compulsivamente, borrachos, dando patadas, diciendo tacos y cosas asi... creo que eso no sale en el documental

Anónimo dijo...

iris pon algo que ja fa pudor :S