jueves, 21 de diciembre de 2006

El Nadal a l'Escola on treballo (I): El Dinar de Nadal


Tots els que em coneixeu personalment sabeu que treballo a la biblioteca d'una escola potent en els sentits econòmics, pedagògics i en volum d'alumnat i professorat. Encara no porto un any treballant-hi i em segueixo sorprenent.
El personal és tractat amb justícia i generositat tant en el sou com en els serveis que ens ofereixen, un exemple d'això és el servei de menjador per al personal. Si treballes tota la jornada va molt bé quedar-se a dinar a l'escola perquè per 3.54€ dines primer, segon i postres amb una gran qualitat. I m'ha sorprés que a sobre per Nadal ens fan un menú típic pel mateix preu, vaja que és un "lujo". El dimarts 19 ens van servir:

- Sopa de galets amb caldo de Nadal i carn d'olla
- Farcellet de gambes i peix
- Pollastre farcit amb prunes, panses i pinyons
- Tarta al whisky
- Torrons
- Cava

I per acomiadar-nos i desitjar-nos "Bones Festes!" ahir dimecres 20 a la tarda ens vam reunir tot el claustre per comentar les dades pressupostàries, resultats acadèmics, beneficis, despeses i inversions de l'Escola i després ens van oferir un pica-pica d'aquests amb canapés boníssims i pijets, rebosteria, vi, cava, refrescs i parlaments dels homenatjats aquest any. Un bon rotllo impressionant!

1 comentario:

Anónimo dijo...

tu instituto me da miedo. no son humanos.