miércoles, 11 de julio de 2007

Clar de llunes

Divendres vaig tenir la sort que em convidessin a l'espectacle d'en Pep Bou, Clar de llunes.

En vaig sortir encantanda, EXTASIADA. No sé si dir-ne màgia, teatre o circ. Poder és una barreja de les tres coses. En realitat no necessito saber quin tipus d'espectacle és exactament perquè en vaig gaudir com no recordo últimament haver-ho fet.

En Pep Bou juga constantment amb l'espectador, fent-l'hi l'ullet, i sembla que tot just sigui un espectacle preparat per a tu. Una pluja de poesia visual que sura amb la música de Jordi Masó. Aprofiteu per anar-hi, ja que a l'Atrapalo ofereixen entrades a meitat de preu!

I amb l'import que us heu estalviat per les entrades us recomano que us compreu el CD de l'espectacle. És excepcional. Us copio un tros del programa de mà:

CLAR DE LLUNES ha estat concebut com una mirada curiosa al nostre voltant. Un retrat sobre la bellesa que ens envolta que, una vegada i una altra, s'esvaeix com si fos una bombolla de sabó. La interpretació al piano de JORDI MASÓ és l'excepcional pauta sonora d'una simfonia d'imatges que ens mostren com podem arribar a palpar l'entorn per extreure'n resultats inaudits.

Les bombolles i les làmines de sabó es converteixen en còmplices de l'espectador amb l'únic objectiu d'acariciar la felicitat per uns instants i ens recorden que tot el que hauríem d'esperar de la nostra efímera existència consisteix a sentir l'entorn en harmonia.

CLAR DE LLUNES és, doncs, una invitació al joc de l'efímer, a aturar el temps i gaudir del moment, a veure com les bombolles s'esvaeixen com si fossin estrelles fugisseres que esgoten amb delicadesa cada instant. Es tracta de participar en una aventura conjunta, en un trajecte imprevist: sabem d'on partim i on anem, però desconeixem com és el camí que ens hi portarà.

Així com canvia la lluna cada nit, l'espectacle que veureu a continuació no es repetirà mai: és únic per desig dels seus personatges principals: les bombolles.

Us convidem a ser llunes, a compartir amb nosaltres una estona de la nostra efímera i irrepetible existència.


Un petit tast de l'espectacle

Teniu temps fins el dia 15 de juliol, al Teatre Tívoli de Barcelona.

3 comentarios:

ChetoCheta dijo...

Que chulada esto de las pompolles estas!

sfer dijo...

A mi m'has convençut. Aviam com funciona això de l'Atrapalo. Ja tinc les entrades reservades per dissabte :-)

Anónimo dijo...

EN DOS PALABRAS: IM PRESIONANTE