lunes, 26 de febrero de 2007

Contes i Cuentos

El dissabte vaig assistir a una de les sessions del programa Contes i cuentos del Harlem Jazz Club de Barcelona. Aquesta és una de les programacions més estables de contacontes per a adults a Barcelona i aquest any és la seva 10a temporada. Per als que encara no hi heu anat, no us ho perdeu. La qualitat dels narradors que hi participen és excepcional.
Dissabte, com deia, hi vaig anar i vaig poder veure al Ruben Martínez un narrador de Veneçuela que és prodigiós en les múltiples arts que cultiva (escriptor, músic, director de teatre...). Jo destacaré el seu savoir faire en la narració oral. Fa que se t'emporti un trosset d'ànima a dins dels contes que t'explica, mantenint-te amb els ulls ben oberts. Tots els que hi eren, i no pocs, ens vam sentir com a la nostra més tendra infància, a voltes silenciosos i expectants esperant el final d'un conte, a voltes divertits i riallers, a voltes embadalits i entendrits i sobretot jo em vaig sentir bé. M'agrada quan presencio un bon espectacle perquè em sento bé. Em fa sentir molt bé haver-me gastat uns pocs euros en un bon espectacle cultural.
Apropeu-vos a la narració oral, un art antic ple de màgia.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Viva mi novio!!
Per cert, a veure si és veritat que recuperem això d'explicar contes; em va encantar saber que tu també tens ganes de tornar-ho a provar, així ens montem un duo rollo "Los morancos", tu de Paquirrín i jo de Cachuli.

bravecoast dijo...

aun tengo la espina clavada por no poder ver a Ruben aquella noche (mil perdones esther, fue un absurdo malentendido), y bueno a mi me gusta mucho que me cuenten cuentos, de miedo o de humor si puede ser!