miércoles, 21 de febrero de 2007

Coca de llardons

Hola nens,

Us passo la recepta de coca de llardons que vaig fer dilluns i que ha quedat boníssima. És súper fàcil de fer i surt molt més econòmica que comprar-la a la pastisseria (algunes t'atraquen amb els preus).

La recepta:

Ingredients:

2 làmines de pasta de full rectangulars
150g de llardons
150g de sucre
pinyons
1 ou
anís i canyella (opcionals)


Preparació:

Estirar una làmina de pasta de full sobre una plata recoberta amb paper de forn, pintar-la amb una mica d’anís i espolsar-la amb canyella (opcional). Escampar per sobre els llardons una mica picats i la meitat del sucre, deixant un marge d'un dit a tot el voltant. Pintar el marge amb ou batut amb l'ajut d'un pinzell. Cobrir amb l'altra làmina de pasta de full i marcar tota la vora amb una forquilla per tal d'enganxar les dues capes. Punxar una mica la pasta de full per tal que no s'infli, pintar-la amb la resta d'ou batut i espolsar-la amb sucre i pinyons. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

pasa coca (de llardons)!!! por cierto, una chica italiana del trabajo me ha dado la receta de un tiramisú que está de muerte, cuando lo haga te llevo un trozo.

Anónimo dijo...

Hola Iris!
Oye esta receta se puede hacer con masa quebrada o con masa filo?? Es que son las dos masas que tengo ahora mismo en casa.
Y esto de pasta de full no sé exactamente que masa debe ser, como se traduce al castellano?

Anónimo dijo...

Pues pasta de full es hojaldre en castellano, es parecido a la masa quebrada. Creo que podrías utilizarla. Las pasta filo no porque los llardons la humedecerían y acabaría todo hecho un mejunge. ¿Dónde la compras tú la pasta filo?

Anónimo dijo...

Buaa la pasta filo solo la he encontrado en el Corte Ingles y me costó carísima porque solo tienen una marca importada de Francia y me costó 4,95€ medio quilo, pero bueno la utilizé el otro día para emular los farcellets de butifarra del restaurante Pebre Blau y quedaron riquísimos!!!

Assumpció dijo...

Ara mateix m'hi poso, gràcies!!
Assumpció