domingo, 25 de marzo de 2007

Me estáis mirando como las vacas a los trenes

Totes les facultats tenen històries mig llegendes urbanes que es trasmeten dels alumnes veterans als alumnes novells. Entre aquestes històries es poden trobar de tots els gustos, de més creïbles a d'altres que estan claríssimes que són inventades, però totes agraden pel fet de girar al voltant de la figura del professor, alguns admirats i d'altres odiats fins a la medul·la.
Tothom té anècdotes per explicar en aquest sentit i quan tens algun amic d'una altra facultat sempre s'acaba intentant explicar les teves històries. Crec que per lluir de profes...

Bé doncs m'ha arribat un web que és "oro en paño" per als melòmans. Es diu Patatabrava i és un portal d'intercanvi d'informació per a estudiants universitaris. Una de les seves seccions és Frases mítiques on es recullen les frases que han esdevingut mítiques perquè les han pronunciat tal profe o perquè realment són per recargolar-se de riure. La secció et permet buscar per universitat, facultat i professor. I jo ingènua de mi, pensava que de la nostra facultat, ubicada al també mític Campus Sants, no en sortiria pas cap, vaja, que ni tan sols sortiria la nostra facultat. Quina ha estat la meva sorpresa quan he vist que només hi sortíem sinó que hi havia força profes (tot i que crec que hi han grans absències com Mañà i Urbano), però nosaltres hi podem posar remei perquè es poden enviar aportacions.
Si us plau no us ho perdeu...


"Me estáis mirando como las vacas a los trenes" es la frase preferida que he trobat del Ferran Burguillos, mític professor de la Facultat de Biblioteconomia de la UB.

[Vía Bloc de Dret]


4 comentarios:

sfer dijo...

Què bo!!!
Ara mateix me'n vaig a buscar al meu cunyat, que dóna classes a la UPC i sempre triaven "perles" seves per decorar la revisteta de la facultat. Segur que hi surt! XD

sfer dijo...

je je je...
efectivament, n'hi ha dues XDDD
(tot i que no els hi trobo la gràcia, però clar... jo sóc de lletres...)

bravecoast dijo...

dios! yo no tuve al franganillo, no me imaginaba que soltara esas perlas! de lejos el mejor!

Anónimo dijo...

Des del Bloc de Dret t'agraïm la visita i l'enllaç. El teu bloc ens sembla molt interessant. Esperem que continuïs trobant informació útil al nostre.