viernes, 2 de marzo de 2007

Colors en sèrie

Dimecres al 33 es va estrenar el programa Colors en sèrie. A cada capítol ens parlen de la història del color, com es percep culturament a diversos països, cultures, etc. Quan ho vaig llegir al TvMania em va semblar interessant, però l'altre dia me'l vaig mirar i em va cansar una miqueta. Està realitzat pel mateix equip que Silenci? i a mi ja em comencen a embafar aquest tipus de "programes de tendències", no sé com explicar-ho... bé, poder sí: es pot dir el mateix sense aquesta quantitat de zooms?
Així és com el defineixen al web del programa:
"Es pot parlar de cinema, arquitectura, història, gastronomia o música. Es pot parlar de mobiliari urbà o de mobiliari domèstic. De llegendes antigues o contemporànies que s'han format sobre aquell color. Es pot entrevistar un invident que explica la seva percepció d'un determinat color sense haver-lo vist mai, un daltònic que confón el color vermell amb el verd, o un cinestèsic que s'imagina els sons de colors.
No hi ha mai normes ni seccions fixes. Cada capítol és un itinerari diferent depenent del que demani el color en si".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Doncs jo el veia, i m'agrada molt. Molt més que el Silenci? ¬¬ aquest sí que em cansa amb el seu estil "neo cool i tal qual..".
Conté força curiositats cromàtiques.

Nota: el que si era penós va ser una exposició que van fer al CaixaForum
¬¬ no era altre cosa que una dotzena de pantalles de TV on es veien els docs dels colors...
¬¬ sort que l'entrada era gratis perquè sinó era per posar-se "negre" XD XD