miércoles, 15 de noviembre de 2006

How many days have I lost?


"Es la lucha por demostrar tu valía y tu existencia ante los demás lo que nos obstaculiza casi siempre. Cuando por fin dejas de tener en cuenta lo que los demás esperan de ti o las percepciones que tienen de ti, puedes llegar a ser la persona que eres a los ojos de Dios. Tienes que ser fiel a tu esencia."
(Gwyneth Paltrow, en el Making of the Proof)
"(Catherine): How many days have I lost? How can I get back to the place where I started?
I'm outside a house trying to find my way in, but it is locked and the blinds are down, and I've lost the key and I can't remember what the rooms look like or where I put anything. And if I dare go in inside, I wonder, Will I ever be able to find my way out?"
(From the film Proof, based in the play by David Auburn)

1 comentario:

Norton dijo...

Crec cegament en una frase que em va marcar quan vaig sentir-la transformada en cançó: "Nunca el tiempo es perdido", de Manolo Garcia. Aquest tio, mira, al principi no m'agradava, ara m'encanta. El temps mai és perdut, mai. Encara que pensis que sí, fins i tot l'experiència que et sembli més tonta i que et sembli llençar el temps, no ho és, perquè fins i tot en aquell moment estas aprenent quelcom, estas canviant, estas vivint. El temps no es perd.

I encara es perd menys si has estat amb la persona que has estimat. Ens vam estimar molt, encara ens estimem. Ens vam ajudar, i encara ens ajudem. Pero ara els nostres camins divergeixen, i tot i divergir, segueixen convergint. És extrany, si. El temps mai és perdut...

Norton