jueves, 25 de enero de 2007

Llegir ens porta lluny


Demà comença la Setmana Internacional del Llibre Infantil i Juvenil a Barcelona i durarà fins al 4 de febrer, organitzada per la Fira de Frankfurt, l'Institut Goethe de Barcelona, l'Institut Ramon Llull i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Aprofito per destacar-vos les exposicions permanents que són molt temptadores:
- Exposició de llibres en alemany, anglès, castellà, català, francès i portuguès.
- Mostra de la il·lustració contemporània a Alemanya i Catalunya.
- Exposicions temàtiques: Corremón, els llibres de viatges i Bon dia, estimat enemic, els llibres per la pau.
I us anuncio a on em trobaré jo els dies que hi vagi per si vosaltres també hi sou i poguéssim coincidir intencionadament:

* Dissabte 27 a les 17h al hall del CCCB: La Biblioteca Internacional Infantil i Juvenil de Munic. Conferència a càrrec de Jochen Weber.

* Dimarts 30 a les 19.30h al hall del CCCB: Taula rodona Projectes innovadors i destacats de foment de la lectura.

* Dimecres 31 a les 19.30h al hall del CCCB: Taula rodona Història i perspectiva del llibre infantil i juvenil a Catalunya. Amb Teresa Duran, Jaume Cela i Pep Molist.

* Dijous 1 de 10-14h al mirador del CCCB: Taller professional Biblioteques per a adolescents, una experiència innovadora.

* Dijous 1 de 16 a 19h a l'Aula 1 del CCCB: Taller professional Projectes innovadors de foment de la lectura amb Sabine Mähne, LesArt, Berlín.

* Divendres 2 a les 17h a l'Aula 1 del CCCB: Conferència El paper de la biblioteca en el camp del foment de la lectura infantil i juvenil. Amb Kerstin Keller-Loibl, Universitat de Leipzig.

* Dissabte 3 a les 19.30h al hall del CCCB: El jove i la seva realitat. La literatura juvenil catalana avui. Lectura i conversa amb els autors: M.Carme Roca, Gemma Lienas, Emili Teixidor, Pasqual Alapont.

* Diumenge 4 a les 11h al hall del CCCB: Le cadavre exquis Presentació comuna i interactiva dels il·lustradors internacionals. Amb Jutta Bauer, Rotraut Susanne Berner, Ignasi Blanch, Lluís Farré, Roger Olmos, Teresa Giménez, Gusti, Oliver Jeffers, Jöelle Jolivet, André Letria, Cristina Losantos i Mandana Sat.

Bufff! Déu n'hi do quina setmaneta... Estaré força atabalada, però segur que quan s'acabi ho trobaré a faltar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

iris, tienes previsto ir a TODAS¿ o es que ya las organizas tu directamente, porque yo no se ya....

Irisibula dijo...

pues no organizo ninguna y tengo previsto ir a todas. cuando salga del trabajo iré corriendo si es necesario...