martes, 16 de enero de 2007

Three to tango...

Richardson, Justin; Parnell, Peter; Cole, Henry [il.]. Tres con tango. Barcelona: RBA, 2006. 32 pàg. ISBN 84-7871-580-0.

Des d'Estats Units ens arriba un àlbum que ha aixecat polseguera per tractar una història d'homosexualitat entre animals.
Tres con tango ens explica la història de Silo i Roy una parella de pingüins mascle, verídica, que viu al zoo de Central Park i que troben molts problemes quan es plantegen tenir un pollet, ja que cap d'ells pot reproduir un ou. Finalment els responsables del zoo els hi faciliten un ou que ells incuben i del qual neix Tango.
Aquest és un àlbum que destaca per no aportar cap moralina ni judici a la història i per les magnífiques il·lustracions que regalen als personatges una personalitat pròpia. Trobo que és molt adequat per explicar als nens que una família pot anar més enllà de la fòrmula "pare + mare = fill".

1 comentario:

Anónimo dijo...

joder si dos manzanas y dos peras no pueden tener manzanitas y peritas, como quieres que dos pinguinos tengan un pinguinito es ANTINATURAL ardereis en el infierno herejes! lo dice Ana Botle!